Gastenboek

IMG_4830

Muziek bij bruiloft 22-03-2017 te Groessen

Mede dankzij jullie muziek is onze bruiloft een onvergetelijk feest geworden. Door de veelzijdigheid van nummers, hebben jong en oud zich op de dansvloer vermaakt. Wie niet kon of wilde dansen, heeft ook van de muziek genoten. Men kon tijdens het spelen van de muziek elkaar verstaan en een gesprek voeren. Zelfs de bediening heeft die avond geen oordoppen in gehad. We hebben van alle kanten complimenten over jullie ontvangen. Het was kortom een fantastische dans/muziek avond op onze bruiloft. Precies zoals we gewenst hadden.

Groeten Henk en Jeanette

Bruiloft 3 juni 2016, Belt-Schutsloot

Bedankt voor de gezellige avond, we hebben veel leuke reacties gehad voor jullie muziek .  Voor herhaling vatbaar. Groetjes Johan en Hennie (Jonman).

Feest Kamper Eiland 8-7-2016

Geweldig al die herkenbare nummers. Lekker meezingen en swingen. Heb een geweldige avond gehad, volop genoten!  Jolanda

Feestavond Lionsclub Kampen op Schiermonnikoog. 25-10-2015

Helemaal super ! We hebben alleen maar positieve reakties en een hele hoop fotos . Het weer was goed , de stemming goed , de avond heel gezellig met goede muziek, waarbij je ook nog eens heerlijk met elkaar kon kletsen. Tenminste bij de meeste nummers . Kortom een zeer geslaagd feest en jullie vieren hardstikke bedankt , het was klasse !!

Met vriendelijk groet Piet.

Onderwerp: dansavonden Ommen 12-12-2014

Bericht inhoud: Hoi hydraboys, van de dansavonden in Ommen en nu Vilsteren ben ik een regelmatige bezoeker en ik moet zeggen….in een woord geweldig zoals jullie daar een repertoire neerzetten. Voor jong en oud herkenbare muziek waarop fijn te dansen valt. Maar jullie zijn ook nog eens echte muzikanten, waarvan je kunt zien en horen wat ze doen. Voor mij zijn jullie de nummer 1 onder de bands die daar spelen. Ik zou willen zeggen…gauw weer tot ziens.!! Johan.

Bruiloft Drouwenerveen, 14-7-2014

Hoi jongens van Hydra. We zijn weer bijkomen van een fantastische dag en avond. We vinden jullie echt een leuke band. Het muziekgenre was breed zodat iedereen herkenbare muziek hoorde waar je goed op kan dansen. Ook fijn is het geluidsniveau. Je kunt dansen en ook nog een gewoon gesprek voeren zonder dat je oren de hele avond suizen. Echt fijn! We hebben de foto’s nog niet binnen maar als we ze hebben dan stuur ik de foto naar je door.
Bedankt voor de felicitaties en we hebben jullie band ook doorgegeven aan het volgende bruidspaar dus wie weet zien we elkaar binnenkort weer.

Met vriendelijke groeten,
Gezina Noordhuis

Geef ons uw feedback en vul onderstaand formulier in:

 

[contact-form-7 id=”350″ title=”commentaar”]

Comments are closed.