Demo

HYDRA, dé band voor al uw feesten en partijen!

HYDRA DEMO’S

Deze demo’s tonen enkele fragmenten van nummers uit het repertoire van HYDRA.

Het belangrijkste van het beluisteren van de demo’s is het verkrijgen van een idee hoe de muziek en zang van HYDRA live ( in de zaal) klinkt.

Het is zomaar een greep uit het zeer uitgebreide repertoire! Want destijds bekend geworden met de hitjes ” als het gras twee kontjes hoog is” en “marietje, in het bos daar zijn de jagers”, welke wekenlang de hitlijsten sierden is HYDRA blijven inspelen op de markt. HYDRA is met de tijd meegegaan.

Natuurlijk kan HYDRA – als u dat wilt – een hele avond vrolijk stemmende Nederlandstalige nummers spelen zowel van HYDRA zelf als van andere landelijke maar ook plaatselijk bekende artiesten.

Door daarnaast een uitgekiende selectie uit het top-40 repertoire te spelen mag HYDRA zich heel veelzijdig noemen en schuwen ze geen enkele evenement. Zij staan voor kwaliteit en daardoor voor gezelligheid, feest en nog eens….feest.

Of u HYDRA wilt boeken voor in een feesttent, openluchtfestiviteit of voor een bedrijfs- (personeels)feest, bruiloft of dansavond laat gewoon even weten welke muziek u wenst en HYDRA zorgt voor een perfecte finishing touch van uw feest.

HYDRA maakt werk van uw feest.!!!!!!!

Om onderstaande demo’s te beluisteren kunt u op de nummers klikken.
Klik echter eerst op de pauzeknop rechtsboven in beeld.

 

photo

hydro logo

Comments are closed.