Biografie

HYDRA, dé band voor al uw feesten en partijen!

hydra8

HYDRA: Een naam die staat voor veelzijdigheid. Veelzijdigheid die tot uitdrukking komt in het uitgebreide repertoire.

HYDRA is een landelijk bekende band welke bestaat uit 4 enthousiaste ervaren muzikanten.

Zij spelen eigenlijk alle populaire muziekgenres – voor jong en oud – en maken van uw feest een ware happening. Om wat voor festiviteit het ook gaat zij weten hieraan steeds de juiste invulling te geven.

Natuurlijk wilt u dat uw feest een doorslaand succes wordt. Maar ja, welke muziek moet u dan kiezen? Immers, zet 100 mensen bij elkaar en u heeft even zoveel muzikale voorkeuren, van populair tot klassiek en van reggae tot rock & roll. Dankzij hun all-round repertoire kan HYDRA ook van uw bruiloft, personeelsfeest, receptie of dansavond maar ook openluchtfestiviteiten en feesttenten een waar feest maken.

Het repertoire van HYDRA bevat zowel het moderne TOP 40 werk als ouderwetse tranentrekkers zoals “De Vlieger” en “Op rode rozen vallen tranen”. De meerstemmige zang van het 4-tal werkt sfeerversterkend en geeft nummers van bijvoorbeeld The Eagles, Boyzone maar ook Robbie Williams meer cachet.

Met hun eigen nummers sierde HYDRA wekenlang de Nederlandse hitlijsten. In al die tijd dat HYDRA nu bestaat heeft men niets aan zeggenskracht en enthousiasme verloren. Door hun jarenlange ervaring en het perfect kunnen aanvoelen van het publiek hebben zij een zeer goede reputatie in de muziek en entertainmentwereld opgebouwd.

HYDRA neemt uw feest serieus en maakt er echt werk van. Een gevarieerd repertoire en een gezellig publiek betekent de finishing touch. Kortom HYDRA is ook voor uw feest de juiste keuze.

Comments are closed.